Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenekelőtt! / Well-being first and foremost!


óra
perc
másodperc
óra hátlap

Ön választ

Miért döntsön mellettem, ha jó masszőrt keres Budapesten?

1. Egy gyakorlott és lelkes, a szakmát/e nemes hivatást többéves felsőfokú szakmai oktatást nyújtó - nem 2 napos gyorstalpaló - tanfolyamon elsajátított gyógymasszőrhöz jön, aki kedetektől fontos hangsúlyt helyez többek között önmaga folyamatos továbbképzésére, fejlesztésére is. És természetesen maximálisan odafigyel vendégeire, kezelésüket minden alkalommal egyénre szabja. 
2. Könnyen megtalál a belvárosi Március 15. térnél (Petőfi térnél, de ez átmenetileg zárva 2020. májusától) és a Bakáts térnél, mindkét hely bárhonnan jól megközelíthető. Helyiségeink újonnan lettek felújítva, a célnak megfelelően kialakítva.
3. A kezelések alapanyagait kiváló minőségű termékekből állítom össze, figyelve bőrünk érzékenységére, természeti környezetünk sérülékenységére és arra, hogy lehetőleg hazai gyártóktól szerezzem be a termékeket. Preferálom a bio vagy natúr illóolajokat; a hidegen sajtolt és főként bio olajok (pl. kókuszolaj, mandulaolaj, sárgabarackmag olaj) körét; a BactoEx és Sonett fertőtlenítőket. Covid alatt más is van. Krémjeimmel is igyekszem kerülni a paraffinum liquidumot (illetve minden kőolajszármazékot), a parabéneket, illetve a (szintetikus) parfümöket, a krémeknél is főként organikus bio minősítésűekkel dolgozom (ezek nem magyar gyártmányú termékek).
4. Megfizethető árakkal és kedvezményes bérletekkel várom.
5. Csendes környezetben kezelem. A masszázs alatt a természet hangjainak megnyugtató zöngése, igény esetén kellemes illatok és visszafogott fények segítik, hogy kizárjuk a nyüzsgést, a rohanást, a problémákat.
6. A kezelés után frissen és könnyedebben fog mozogni. Célom, hogy mindig elégedetten távozzon, kellemetlen tünetei, fájdalmai enyhüljenek, akár egy alkalom után is (bár ez mindig a tünetek és az Ön általános állapotának, aktuális erőnlétének minőségétől is függ).
7. Célom, hogy azt érezze, ide érdemes rendszeresen visszajárnia, erre a kezelésre, érintésre, odafigyelésre folyamatosan szüksége van, hiszen a mindennapi jóllétét (innen a hívó név) segíti elő – amire mindannyian vágyunk. Legyen ez életminőségének egyik fő és jó alapja. Építsen rá! Ígérem: én megteszem ehhez, amit megtehetek.
8. A szex és az erotika soha, sehol nem része egy kezelésemnek se. Aki ilyet keres, az itt rossz helyen jár. Aki ellenben nem ezt keresi, az nagyon jó helyen jár.
9. Gyermekek kezelését is örömmel vállalom.

Hívjon bizalommal!


© Minden jog fenntartva.