Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenek előtt! / Well-being far and foremost!


Esemény naptár

Kapcsolat/Kontakt/Contact

ÖT ELEM ÉLETMÓD KÖZPONT

Előzetes bejelentkezés alapján várom (a telefonszámot lásd lejjebb):
Szerdán 9-21 óra között,
Csütörtökön 9-21 óra között.
Helyszín: Budapest V., Régiposta u. 5., 1. em. 2. – link:
Budapest belváros, V. kerület, Öt Elem>> (A Régiposta-Galamb sarkán.) Pontosabb információt a helyszínnel kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt gyógymasszázs szolgáltatásról szól a számla, mely akár egészségpénztári tagsággal el is számolható, ha kéri - és a számlát ennek megfelelően állítom ki.

A BAKÁTS

Itt is előzetes bejelentkezés alapján várom (a telefonszámot lásd lejjebb):
Hétfőn 8-20 óra között,
Kedden 8-18 óra között,
Pénteken 8-20 óra között,

Szombaton 8-14 óra között októbertől márciusig, áprilistól szeptember végéig zárva.
Helyszín: Budapest IX., Bakáts utca 8. – link:
Budapest belváros, IX. kerület, A Bakáts>> (A Ráday-Bakáts sarkán.) Pontosabb információt a helyszínnel és árakkal kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt relaxációs-frissítő masszázs szolgáltatásról vagy fizikai közérzetet javító szolgáltatásról szól a számla.

A helyszínekre mindig előzetes bejelentkezés szükséges, mely hétköznapokon este 6-ig tehető meg. A többi időszakban sms vagy e-mail írható, amikre jellemzően később válaszolok. Ismeretlen külföldi és/vagy rejtett számokat nem fogadok. Várom hívását!
Anrufe von unbekannten ausländischen u./o. geheimen Rufnummern kann ich leider nicht empfangen. Schreiben Sie bitte ein E-mail (benutzen Sie einfach das E-mail-Formular hier unten), oder rufen Sie mich von einer offenen ungarischen Rufnummer an.
I can't pick up calls from unknown international and/or hidden phone number. Write an e-mail, please (use the E-mail-Form here bellow), or call me from a not hidden Hungarian phone number.
E-mail: info@jolletmasszazsbudapest.hu

Kérem, időben kérjen időpontot masszázs előtt (lehetőleg 1-2 nappal korábban) az alábbi telefonszámon vagy, ha nagyon előre jelentkezik, akkor a fenti e-mailen (ehhez legegyszerűbb a kapcsolatfelvételi blokkot használnia ezen az oldalon, a szöveg alatt).
Mobil1: +36 304922296

Mobil2: +36 706047014

Ha lefoglalt időpontját mindenképpen le kell mondania, kérem, azt lehetőleg legalább 3 órával előbb felém is jelezni szíveskedjen. Így tiszteljük meg egymás idejét és így adunk lehetőséget arra, hogy az esetleges várakozók időponthoz jussanak és értesíthessem őket. Ekkor meg tudjuk beszélni az új időpontot is.

Kérem továbbá, hogy a pontos kezdés érdekében mindig minimum 5 perccel a befoglalt kezdési időpont előtt érkezzen a helyszínre.

Kezelés előtt szükséges átolvasnia és megbeszélnünk egy, az aktuális egészségi állapotát felmérő, kérdéssort — kérem, erre is számoljon +5 perc többletidőt.

Köszönöm megértését és együttműködését!

Dobó Tekla - okl.gyógymasszőz (azaz gyógymasszőr hölgy) - Heilmasseurin, Massage Therapist

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.