Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenek előtt! / Well-being first and foremost!


Kapcsolat/Kontakt/Contact

FIGYELEM! 
Vigyázzunk egymásra, ezért kérem, hogy mindenki csak akkor jöjjön, ha
* a masszázst megelőző utolsó két hétben nem volt külföldön és nem volt kapcsolatban ismerten COVID19 betegségben szenvedővel,
* nem érzi magát betegnek és
* nincsenek COVID19-cel összefüggésbe hozható tünetei,
* vagy már be van oltva és van oltási igazolványa.
* Az általános kontraindikációk most is érvényesek.

Az oltás mindkét részét megkaptam, de továbbra is maszkban masszírozok. A maszk viselése kötelező a vendégeim/pácienseim számára is, de hason fekve természetesen nem kell viselnie senkinek.
  
KÖSZÖNÖM! Várom jelentkezésüket! 

A MÓRICZ 

Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Hétfő, szerda, péntek: 8-21h.
Helyszín: Budapest XI., Móricz Zsigmond körtér 2.
link:
Budapest belváros, XI. kerület, A Móricz>> (A Bookline bolt épületében.) Pontosabb információt a helyszínnel és árakkal kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt jellemzően gyógymasszázs szolgáltatásról szól a számla vagy a nyugta, mely akár egészségpénztári tagsággal el is számolható, ha kéri - és a számlát ennek megfelelően állítom ki.

A BAKÁTS 

Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Kedd, csütörtök 8-20h. Szombat alkalom szerűen (7-14h), amennyiben legkésőbb az adott hét szerda 18 óráig megbeszéljük és lefixáljuk az időpontot. 
Helyszín: Budapest IX., Bakáts
utca 8. – link:
Budapest belváros, IX. kerület, A Bakáts>> (A Ráday-Bakáts sarkán.) Pontosabb információt a helyszínnel és árakkal kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt relaxációs-frissítő masszázs szolgáltatásról vagy fizikai közérzetet javító szolgáltatásról szól a számla.  

A helyszínekre mindig előzetes bejelentkezés szükséges (lehetőleg 1-2 nappal korábban), mely hétköznapokon este 18h-ig tehető meg. A többi időszakban sms vagy e-mail írható, amikre jellemzően később válaszolok. Ismeretlen külföldi és/vagy rejtett számokat nem fogadok. Várom hívását!
E-mail: info@jolletmasszazsbudapest.hu
Kérem, időben kérjen időpontot masszázs előtt (lehetőleg 1-2 nappal korábban) az alábbi telefonszámon vagy, ha nagyon előre jelentkezik, akkor a fenti e-mailen (ehhez legegyszerűbb a kapcsolatfelvételi blokkot használnia ezen az oldalon, a szöveg alatt).
Mobil: (+36) 304922296


Anrufe von unbekannten ausländischen u./o. geheimen Rufnummern kann ich leider nicht empfangen. Schreiben Sie bitte ein E-mail (benutzen Sie einfach das E-mail-Formular hier unten), oder rufen Sie mich von einer offenen ungarischen Rufnummer an.
I can't pick up calls from unknown international and/or hidden phone number. Write an e-mail, please (use the E-mail-Form here bellow), or call me from a not hidden Hungarian phone number.


Ha lefoglalt időpontját mindenképpen le kell mondania, kérem, azt lehetőleg legalább 3 órával előbb felém is jelezni szíveskedjen. Így tiszteljük meg egymás idejét és így adunk lehetőséget arra, hogy az esetleges várakozók időponthoz jussanak és értesíthessem őket.
Ekkor meg tudjuk beszélni az új időpontot is. Új időpontot mindig személyesen vagy szóbeli telefonbeszélgetés során fixálunk - vagy a masszázs után közvetlenül, vagy egy későbbi telefonbeszélgetés alkalmával. 

Kérem továbbá, hogy a pontos kezdés érdekében mindig minimum 5 perccel a befoglalt kezdési időpont előtt érkezzen a helyszínre.

Az első kezelés előtt szükséges átolvasnia és megbeszélnünk egy, az aktuális egészségi állapotát felmérő kérdéssort — kérem, erre is számoljon +15 perc többletidőt, amikor annak végét kalkulálja.

Köszönöm megértését és együttműködését!

Dobó Tekla - okl.gyógymasszőz (azaz gyógymasszőr hölgy) - Heilmasseurin, Massage Therapist

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.