close

ÚJ AKCIÓ OKTÓBER 1-TŐL!
30 % kedvezményt adunk minden hétfői masszázsra, melyet a 8-15 óra közötti időszakban tudunk elkezdeni. Ezekre a masszázsokra bérlet nem vehető igénybe, alkalmanként kell őket kifizetni
Foglaljon időpontot még ma! Az akció 2021. január 31.-ig él.

Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenekelőtt! / Well-being first and foremost!


Esemény naptár

Kapcsolat/Kontakt/Contact

FIGYELEM! 
Vigyázzunk egymásra, ezért kérem, hogy mindenki csak akkor jöjjön, ha
* a masszázst megelőző utolsó két hétben nem volt külföldön és nem volt kapcsolatban ismerten COVID19 betegségben szenvedővel,
* nem érzi magát betegnek és
* nincsenek COVID19-cel összefüggésbe hozható tünetei.
* Az általános kontraindikációk most is érvényesek.

Maszkban masszírozok. A maszk viselését én is elvárom, amíg masszázs alatt a hátán fekszik, akkor is. Hason fekve természetesen már nem. 
  
KÖSZÖNÖM! Várom jelentkezésüket! 

A 2020.november 10-én kihirdetett veszélyhelyzeti jogszabályok/kijárási korlátozás értelmében a kezelések kb. 19 órakor véget érnek. Ezzel egy időben a szombati nap nyitva tartása hosszabbodhat szintén kb. 19 óráig, amennyiben erre igény mutatkozik előzetes időpontfoglalással.
A lényeg, hogy az utolsó páciens is hazaérjen este 8-ig.

A MÓRICZ 

Mindig előzetes bejelentkezés alapján adok időpontot (a telefonszámot lásd lejjebb):
Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Páros héten szerda, péntek: 8-19h; páratlan héten hétfő, szerda: 8-19h

Helyszín: Budapest XI., Móricz Zsigmond körtér 2. link: Budapest belváros, XI. kerület, A Móricz>> (A Bookline bolt épületében.) Pontosabb információt a helyszínnel és árakkal kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt gyógymasszázs szolgáltatásról szól a számla, mely akár egészségpénztári tagsággal el is számolható, ha kéri - és a számlát ennek megfelelően állítom ki.

A BAKÁTS 

Itt is előzetes bejelentkezés alapján adok időpontot (a telefonszámot lásd lejjebb):
Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Páros héten hétfő, kedd, csütörtök, szombat: 8-19h; páratlan héten kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-19h

Helyszín: Budapest IX., Bakáts utca 8. – link: Budapest belváros, IX. kerület, A Bakáts>> (A Ráday-Bakáts sarkán.) Pontosabb információt a helyszínnel és árakkal kapcsolatban bejelentkezéskor kaphat.
Itt relaxációs-frissítő masszázs szolgáltatásról vagy fizikai közérzetet javító szolgáltatásról szól a számla.

A helyszínekre mindig előzetes bejelentkezés szükséges (lehetőleg 1-2 nappal korábban), mely hétköznapokon este 6-ig tehető meg. A többi időszakban sms vagy e-mail írható, amikre jellemzően később válaszolok. Ismeretlen külföldi és/vagy rejtett számokat nem fogadok. Várom hívását!
E-mail: info@jolletmasszazsbudapest.hu
Kérem, időben kérjen időpontot masszázs előtt (lehetőleg 1-2 nappal korábban) az alábbi telefonszámon vagy, ha nagyon előre jelentkezik, akkor a fenti e-mailen (ehhez legegyszerűbb a kapcsolatfelvételi blokkot használnia ezen az oldalon, a szöveg alatt).
Mobil: (+36) 304922296


Anrufe von unbekannten ausländischen u./o. geheimen Rufnummern kann ich leider nicht empfangen. Schreiben Sie bitte ein E-mail (benutzen Sie einfach das E-mail-Formular hier unten), oder rufen Sie mich von einer offenen ungarischen Rufnummer an.
I can't pick up calls from unknown international and/or hidden phone number. Write an e-mail, please (use the E-mail-Form here bellow), or call me from a not hidden Hungarian phone number.


Ha lefoglalt időpontját mindenképpen le kell mondania, kérem, azt lehetőleg legalább 3 órával előbb felém is jelezni szíveskedjen. Így tiszteljük meg egymás idejét és így adunk lehetőséget arra, hogy az esetleges várakozók időponthoz jussanak és értesíthessem őket. Ekkor meg tudjuk beszélni az új időpontot is.

Kérem továbbá, hogy a pontos kezdés érdekében mindig minimum 5 perccel a befoglalt kezdési időpont előtt érkezzen a helyszínre.

Kezelés előtt szükséges átolvasnia és megbeszélnünk egy, az aktuális egészségi állapotát felmérő, kérdéssort — kérem, erre is számoljon +5 perc többletidőt.

Köszönöm megértését és együttműködését!

Dobó Tekla - okl.gyógymasszőz (azaz gyógymasszőr hölgy) - Heilmasseurin, Massage Therapist

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.