Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenek előtt! / Well-being first and foremost!


Ön választ

Miért döntsön mellettem, ha jó masszőrt keres Budapesten?

1. Egy gyakorlott és lelkes, a szakmát/e nemes hivatást többéves felsőfokú szakmai oktatást nyújtó - nem 2 napos gyorstalpaló - tanfolyamon elsajátított gyógymasszőrhöz jön, aki kezdetektől fontos hangsúlyt helyez többek között önmaga folyamatos továbbképzésére, fejlesztésére is. És természetesen maximálisan odafigyel vendégeire, kezelésüket minden alkalommal egyénre szabja. 
2. Könnyen megtalál a Móricz Zsigmond körtérnél és a Bakáts térnél, mindkét hely bárhonnan jól megközelíthető. Helyiségeink újonnan lettek felújítva, a célnak megfelelően kialakítva.
3. A kezelések alapanyagait kiváló minőségű termékekből állítom össze, figyelve bőrünk érzékenységére, természeti környezetünk sérülékenységére és arra, hogy lehetőleg hazai gyártóktól szerezzem be a termékeket. Preferálom a bio vagy natúr olajokat (pl. kókuszolaj, mandulaolaj, sárgabarackmag olaj). Kerülöm a paraffinum liquidumot (illetve minden kőolajszármazékot), a parabéneket, illetve a (szintetikus) parfümöket.
4. Megfizethető árakkal és kedvezményes bérletekkel várom.
5. Csendes környezetben kezelem. A masszázs alatt a természet hangjainak megnyugtató zöngése, igény esetén kellemes illatok és visszafogott fények segítik, hogy kizárjuk a nyüzsgést, a rohanást, a problémákat.
6. A kezelés után frissen és könnyedebben fog mozogni. Célom, hogy mindig elégedetten távozzon, kellemetlen tünetei, fájdalmai enyhüljenek, akár egy alkalom után is (bár ez mindig a tünetek és az Ön általános állapotának, aktuális erőnlétének minőségétől is függ).
7. Célom, hogy azt érezze, ide érdemes rendszeresen visszajárnia, erre a kezelésre, érintésre, odafigyelésre folyamatosan szüksége van, hiszen a mindennapi jóllétét (innen a hívó név) segíti elő – amire mindannyian vágyunk. Legyen ez életminőségének egyik fő és jó alapja. Építsen rá! Ígérem: én megteszem ehhez, amit megtehetek.
8. A szex és az erotika soha, sehol nem része egy kezelésemnek se. Aki ilyet keres, az itt rossz helyen jár. Aki ellenben nem ezt keresi, az nagyon jó helyen jár.
9. Gyermekek kezelését is örömmel vállalom.
10. Tud készpénzzel, azonnali helyszíni utalással (ha a telefonjára fel van telepítve bankjának alkalmazása) és bankkártyával is fizetni. Egészségpénztári keret terhére csak készpénzfizetés lehetséges. SZÉP kártyát NEM fogadok el.


Hívjon bizalommal!


© Minden jog fenntartva.