Jóllét Masszázs Budapest

Jóllét mindenek előtt!


Bemutatkozás

Mottóm: Jóllét mindenek előtt!

Üdvözlöm honlapomon! Dobó Tekla gyógymasszőz vagyok.      

Miért lettem egy nagy vargabetűvel gyógymasszőr, azaz gyógymasszőz? Az egészségügy valahogy mindig körülvett, de humán diplomám van eredetileg. Hosszú évekig irodában dolgoztam, és bár emberekkel voltam körülvéve, sőt értelmes feladataim voltak, ezek mellett folyamatosan hiányérzetem volt sok tekintetben. Olyan kétkezi tevékenységre vágytam igazából mindemellett, aminek eredményét, jótékony hatásait azonnal látom, amit életem végéig hivatásomnak tarthatok, és ami nekem is sokat ad minden téren: emberileg, szakmailag és a fejlődési lehetőségeket tekintve egyaránt. Több lábon szerettem volna állni mindig is. A masszázzsal ez – és egy gyerekkori álom is – megvalósíthatóvá vált. Szeretek az emberekkel foglalkozni, látni mosolyukat, javulásukat, nekik így (is) segíteni. Célom a jóllétük. Jelenleg csak masszírozok és a magam ura vagyok. Nehéz út, de felemelő.

A masszázzsal egyébként gyermekkorom óta jó kapcsolatban vagyok: egykor édesanyámat, családtagjaimat, később kollégáimat, barátaimat „dögönyöztem meg”, ha ezt igényelték. Akkor még csak ráérzésből, de nagy örömmel és mindig az ő megelégedésükre tettem ezt. De a megérzésnél később többre vágytam: tudtam, ha komolyan akarom venni az ily módon való másokon segítést, akkor meg kell tanulnom a masszázst, és nem 2 nap alatt. Teljesen, mindent, az alapoktól kezdve. Amikor több oldalon is megérett rá a helyzet, egy szakmailag is megbízható iskolát kerestem. A Nemzetközi Masszázsakadémiában találtam ezt meg. Nagyon élveztem a gyógymasszázs oktatás és tanulás közel 2 évének minden percét. Azóta is folyamatosan képzem magam – és ez most már mindig így lesz.

Gyakorlati időmet 2013-ban az ORFI-ban és szállodákban töltöttem. Mindkét területet megszerettem. Az ORFI légköre azért tetszett, mert csak hasznomra vált az ott töltött idő. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, a betegek is. Rengeteg új és máig alkalmazható tapasztalatot szereztem itt. Nem a fásultságot éreztem az ott dolgozókon, hanem a szívet-lelket odatevő segíteni akarást. Biztos lettem benne, hogy nekem ezt kell csinálnom, ha törik, ha szakad. Ezt nekem találták ki, én erre vagyok hivatott. Vonzott, bevonzott és megtartott ez a légkör. A szállodai gyakorlat is sok értékes tapasztalatot adott, ezeket a mai napig szintén beépítem a munkámba. Alkalmanként a mai napig dolgozom szállodáknak.

Elvégzett masszázstanfolyamaim a végzés évszámaival:

svédmasszázs (2013), gyógymasszázs (2014), wellness masszázs (2014), lágy csontkovácsolás (2014), Földi-féle alap- (főként alakformálásra és kisebb sérülések esetére) és emelt szintű (bandázsolással is kiegészített, súlyos lymphoedemás esetekre is alkalmazható terépiás) nyirokmasszázs (2015 és 2016), Dorn terápia és Breuss masszázs (2018).

Hol masszíroztam eddig? Hol masszírozok most?
Gyógymasszázs: Line Art Egészségstúdió, Vitality State Egyészségterápiás Központ, Öt Elem Életmód Központ
Svédmasszázs, frissítő masszázs: szállodák, "A Bakáts"

2017. február végéig voltam a Line Art Egészségstúdióban. Mivel a stúdiónak költöznie kellett,
2017. év végéig új felállásban, de a csapat nagyobbik részével együtt már az új nevet viselő VitalityState Egészségterápiás Központban vártam vendégeimet gyógymasszázzsal.
2017. októbertől A Bakátsban vagyok még elérhető frissítő svédmasszázzsal, alakformáló nyirokmasszázzsal.
2018. március 1.-től az Öt Elem Életmód Központban vagyok, ahol szintén gyógymasszázzsal és Dorn Terápiával, illetve Breuss massázzsal várom vendégeimet.
Egy kezelésen belül ötvözöm az ismereteimet, figyelembe véve vendégeim állapotát és igényeit.

Beszélek németül és angolul is.

Szeretettel várom Önöket! További részletek a Kapcsolat menüpontban.

Dobó Tekla
gyógymasszőz (a masszőz a női masszőr hivatalos neve, semmi mást vagy extrát nem jelent)
Tel.: (+36) 30 49 222 96; (+36) 70 604 70 14

Bemutatkozás kövek levendulával


© Minden jog fenntartva.